Overzicht voor medewerker- en contractwijzigingen – Exact Online

02 apr 2022 | Updates

Als salarisbeheerder kun je nu belangrijke wijzigingen aan dienstverbanden en contractgegevens van medewerkers bekijken.

We hebben het rapport Overzicht voor medewerker- en contractwijzigingen gemaakt. Hierin zie je nieuwe medewerkers, dienstverbanden die zijn beëindigd, nieuwe of beëindigde contracten en nieuwe salarissen (als hier wijzigingen in zijn aangebracht). Deze gegevens worden weergegeven op basis van je zoekinstellingen.

Je kunt ook meer gegevens over een medewerker of het dienstverband vinden door in de kolom Details te klikken op een specifieke medewerker.

Je kunt dit rapport bekijken via Medewerkers > Medewerkers > Overzicht > Medewerker- en contractwijzigingen.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.