Projectleider en inkoper toegevoegd aan goedkeuringsflow in Exact Online

25 feb 2022 | Updates

Om het proces van facturen goedkeuren te verbeteren, hebben we de opties Beoordeling door projectleider en Beoordeling door inkoper toegevoegd aan de pagina Goedkeuringsflow. Als je één van deze opties selecteert op de pagina Goedkeuringsflow wordt de factuur automatisch toegewezen aan de juiste persoon zodra de gegevens van de inkoopfactuur zijn ingevuld.

Ga naar Administratienaam > Instellingen en klik op het tabblad Facturen goedkeuren om naar de pagina Goedkeuringsflow te gaan. Klik in de sectie Opeenvolgende goedkeuring op Instellen om een flow aan te maken, of op Beheren om een bestaande workflow te bewerken. Klik op de Omschrijving van de workflow om de pagina Goedkeuringsflow te openen.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor de volgende gebruikers:

  • In Exact Project Management voor beide typen beoordelingen.
  • In Exact Online voor Handel en Exact Online voor Productie voor de optie Beoordeling door inkoper.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.