Rapport Fiscale balans genereren in Exact Online

11 aug 2023 | Updates

Je kunt nu een rapport Fiscale balans genereren op basis van de geselecteerde perioden van een boekjaar. In dit rapport zie je het resultaat voor de geselecteerde periode op basis van aankoopboekingen en andere relevante boekingen. Je kunt ook de bedragen van privégebruik en niet aftrekbare uitgaven bekijken, en zien wat de invloed is op de balans.

Dit rapport is handig voor eenmanszaken en accountants die met eenmanszaken samenwerken, omdat er in het rapport bedragen worden getoond die niet aftrekbaar zijn voor btw en bedragen voor privégebruik. Met dit rapport kun je de onderstaande informatie inzien:

  • Uitgaven voor privégebruik op basis van boekingen
  • Berekende niet aftrekbare uitgaven
  • Subtotaal en eindtotaal per grootboekclassificatie
  • Resultaten van het geselecteerde boekjaar en bijbehorende perioden

Het rapport Fiscale balans genereren

Ga naar Boekhouding > Analyse en resultaten > Resultaten > Fiscale balans. Het rapport Fiscale balans wordt getoond op het scherm met aparte secties per grootboekclassificatie. Klik op Genereren om het rapport Fiscale balans in pdf-formaat te downloaden.

Lees meer over rapport Fiscale balans genereren.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.