Relaties en projecten worden automatisch ingevuld in documenten voor abonnementen

30 nov 2022 | Updates

We hebben een nieuwe functie toegevoegd voor abonnementen. Als je een document aan een abonnement toevoegt, dan worden twee velden in de sectie Meer velden automatisch ingevuld:

  • Relatie: De relatie die bij dit abonnement hoort, wordt hier ingevuld.
  • Project: Als het abonnement is gekoppeld aan een project, wordt dat project hier ingevuld.

Een document aan een abonnement koppelen

  1. Ga naar Abonnementen > Abonnementen > Abonnementen > Overzicht en klik op Nummer of Omschrijving om een abonnement te bekijken.
  2. Ga naar het tabblad Documenten en klik rechts op Nieuwe toevoegen.
  3. Voer het onderwerp in.
  4. Kies het documenttype.
  5. Vul de benodigde gegevens in en voeg de documenten toe.
  6. Klik op Opslaan.

Lees meer over abonnementen aanmaken en bewerken voor producten en diensten.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Hoe overstappen naar Exact Online vanuit huidig boekhoudprogramma?

Je wil graag overstappen naar een nieuw boekhoudpakket, maar je ziet alleen maar obstakels. Je ziet ertegen op omdat het misschien veel tijd zal vragen, een hoop gedoe zal zijn en ondertussen ben je gewoon aan je huidige programma die het grotendeels wel doet. Maar het zou weleens eenvoudiger...

Hoeveel kost Exact Online?

Hoeveel kost Exact Online?

Wat kost Exact Online? Cloud software Exact Online is cloud software. Concreet betekent dit dat je de software kan gebruiken zonder programma's te installeren, je geen servers nodig hebt en je je geen kopzorgen hoeft te maken over onverwachte kosten voor migraties of upgrades. Exact Online is...

nieuws

Laatste updates.