Tekst voor wettelijke bepalingen toevoegen aan facturen

30 aug 2023 | Updates

Je kunt nu een lange of korte tekst voor wettelijke bepalingen toevoegen aan de btw-code. Als je het tekstveld voor wettelijke bepalingen toevoegt aan de factuurlay-out, voegt Exact Online deze tekst automatisch toe aan je facturen. Met deze verbetering in Exact Online kun je een lange of korte tekst voor wettelijke bepalingen invullen, afhankelijk van naar welk land je de factuur verstuurt.

Dit is handig, omdat sommige facturen voor klanten in België een wettelijke tekst van meer dan 400 tekens moeten bevatten. Voor andere landen is deze wettelijke tekst korter. Voorheen kon je alleen een korte tekst invullen.

Tekst voor wettelijke bepaling toevoegen

  1. Ga naar Administratienaam > Stamgegevens > Belasting > Btw-codes en klik op een Code of Omschrijving.
  2. Afhankelijk van naar welk land je de factuur gaat versturen, klik je op Korte tekst (vertaling mogelijk) of Lange tekst (geen vertaling mogelijk).
  3. Vul de tekst in in het veld Wettelijke bepaling en klik op Opslaan.Exact Online voegt deze tekst automatisch toe aan de aangemaakte facturen als het tekstveld voor wettelijke bepaling op de factuurlay-out staat.

Lees meer over btw-codes bewerken en koppelen.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.