Transportgegevens toevoegen aan artikelen

18 dec 2022 | Updates

Je kunt nu met Exact Online Handel Essentials en Productie Essentials transportgegevens aan artikelen toevoegen. Deze functie was voorheen alleen beschikbaar voor Plus- en Professional-gebruikers.

Wanneer je transportgegevens aan artikelen toevoegt, kun je deze meenemen in het gehele verkooporder- en factureringsproces. Hierdoor kun je het goederentransport beter plannen door bijvoorbeeld te controleren hoeveel artikelen er in een vrachtwagen passen. Zo kun je rekening houden met alle kosten van je verkooporders en deze doorberekenen in de facturen die je naar klanten stuurt.

Transportgegevens toevoegen aan artikelen

Je moet de transportgegevens per artikel toevoegen.

  1. Ga naar Voorraad > Artikelen > Artikelen > Overzicht. Klik op de Code of Omschrijving van het artikel waaraan je de transportgegevens wilt toevoegen.
  2. Klik op Bewerken.
  3. In de sectie Transport data kun je de Goederencode, het BrutogewichtNettogewicht en Land van herkomst toevoegen.

Lees meer over de pagina Artikelen.

Transportgegevens bekijken en bijhouden

Zodra je de transportgegevens hebt toegevoegd aan een artikel, kun je ervoor zorgen dat deze gegevens zichtbaar zijn door het algehele verkoopproces. Dit doe je door de gegevens aan de volgende lay-outs toe te voegen:

Lees meer over de lay-outeditor.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.