Verbeterd meldingenpaneel voor achtergrondtaken

21 mei 2023 | Updates

Met No hands accounting worden automatische processen op de achtergrond uitgevoerd, zonder dat je actie hoeft te ondernemen. Voor betere transparantie hebben we het meldingenpaneel verbeterd waarin je informatie over deze achtergrondtaken leest. De automatische processen omvatten bijvoorbeeld:

  • Banktransacties importeren en afletteren.
  • Automatisch boekingen aanmaken, inclusief terugkerende boekingen.
  • Facturen ontvangen via Peppol.
  • Activa afschrijven.

Meldingen over achtergrondprocessen hebben dezelfde functies als andere meldingen. In het meldingenpaneel zie je de achtergrondtaken die zijn uitgevoerd sinds de laatste keer dat je was ingelogd. Als je op een melding klikt, ga je naar de bijbehorende pagina. De melding wordt als gelezen gemarkeerd. Ongelezen notificaties blijven in het meldingenpaneel staan.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.