Verbeterde controle op kostenplaatsen en kostendragers voor omzet van projecten

15 jun 2022 | Updates

Op basis van feedback van Exact Online-klanten hebben we het nu mogelijk gemaakt om de kostenplaats en kostendrager van uw medewerkers in te stellen, zodat hiermee op facturen en in factuurvoorstellen rekening wordt gehouden. Om dit in te stellen, gaat u naar Administratienaam > Stamgegevens > Projecten > Classificaties en vinkt u de optie Gebruik de kostenplaats en -eenheid van de medewerker aan. Als de medewerker geen kostenplaats of -drager heeft, worden de Kostenplaats en Kostendrager van de projectclassificatie gebruikt.

Als de medewerker bijvoorbeeld naar een andere afdeling verhuist, wordt in de factuurvoorstellen de kostenplaats en -drager van de de medewerker berekend op basis van de start- en einddatums.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.