Verbeteringen aan het overzicht Uitgestelde kosten en uitgestelde omzet

02 mrt 2023 | Updates

We hebben meerdere verbeteringen aangebracht aan het overzicht Uitgestelde kosten en uitgestelde omzet:

  • De volgorde van de tabbladen is veranderd. Als je het overzicht opent, zie je als eerste het tabblad Grootboekrekeningen, waarin de gegevens gegroepeerd zijn per grootboekrekening. Op dit tabblad is ook het veld Grootboekrekening toegevoegd aan de filters. Zo kun je makkelijk selecteren van welke grootboekrekening je gegevens wilt bekijken.
  • Er is een hyperlink toegevoegd aan de gegevens in de kolom Wordt uitgesteld. Als je op deze hyperlink klikt, ga je naar het tabblad Transacties. Daar zie je de transacties van de grootboekrekening waarbij je op de hyperlink klikte.
  • Op het tabblad Transacties zijn de velden Bkst.nr. en Grootboekrekening toegevoegd aan de filters. Hiermee kun je snel een specifieke transactie zoeken, of alle transacties zoeken die op een bepaalde grootboekrekening zijn geboekt.
  • Het overzicht kan nu worden opgesplitst in meerdere pagina’s. Standaard is de paginagrootte ingesteld op 15. De paginagrootte kan maximaal 250 zijn. Op de pagina’s zie je ook de Transport-gegevens staan. Onderaan iedere pagina, behalve de laatste, geeft de rij Transport het bedrag weer dat wordt overgedragen naar de volgende pagina. Op iedere pagina, behalve de eerste, staat de rij Transport ook bovenaan het overzicht. In die rij staat het bedrag dat is overgedragen van de vorige pagina(‘s).

Lees meer over werken met uitgestelde omzet en uitgestelde kosten.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.