Verbeteringen aan het overzicht Uitgestelde kosten en uitgestelde omzet

2 mrt 2023 | Updates

We hebben meerdere verbeteringen aangebracht aan het overzicht Uitgestelde kosten en uitgestelde omzet:

  • De volgorde van de tabbladen is veranderd. Als je het overzicht opent, zie je als eerste het tabblad Grootboekrekeningen, waarin de gegevens gegroepeerd zijn per grootboekrekening. Op dit tabblad is ook het veld Grootboekrekening toegevoegd aan de filters. Zo kun je makkelijk selecteren van welke grootboekrekening je gegevens wilt bekijken.
  • Er is een hyperlink toegevoegd aan de gegevens in de kolom Wordt uitgesteld. Als je op deze hyperlink klikt, ga je naar het tabblad Transacties. Daar zie je de transacties van de grootboekrekening waarbij je op de hyperlink klikte.
  • Op het tabblad Transacties zijn de velden Bkst.nr. en Grootboekrekening toegevoegd aan de filters. Hiermee kun je snel een specifieke transactie zoeken, of alle transacties zoeken die op een bepaalde grootboekrekening zijn geboekt.
  • Het overzicht kan nu worden opgesplitst in meerdere pagina’s. Standaard is de paginagrootte ingesteld op 15. De paginagrootte kan maximaal 250 zijn. Op de pagina’s zie je ook de Transport-gegevens staan. Onderaan iedere pagina, behalve de laatste, geeft de rij Transport het bedrag weer dat wordt overgedragen naar de volgende pagina. Op iedere pagina, behalve de eerste, staat de rij Transport ook bovenaan het overzicht. In die rij staat het bedrag dat is overgedragen van de vorige pagina(‘s).

Lees meer over werken met uitgestelde omzet en uitgestelde kosten.

Waar zoek je naar?

Wie is Tomfin?

Wij helpen KMO’s groeien door het digitaliseren van bedrijfsprocessen met Exact Online voor Boekhouden, Handel, Productie en Project Management. Tomfin is officieel erkend als Exact Online partner met meer dan 26 jaar ervaring en specialisatie in (analytisch) boekhouden en fiscaliteit.

Tomfin helpt kmo’s digitaliseren met Exact Online vanuit een bedrijfsmatige achtergrond. We werken sinds 1996 met Exact en zijn expert in boekhouden en fiscaliteit, waardoor we meer doen dan louter implementeren.

Of het nu gaat om het opzetten van analytisch boekhouden, integraties, herstructureren van bedrijfsprocessen, complexe btw-regelgeving of internationale handel: we kunnen jou helpen. Kiezen voor Tomfin, is kiezen voor persoonlijke service en financieel-fiscale expertise.

blog

Lees verder.

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Méér uit je boekhouding halen met analytisch boekhouden

Weet je niet goed waar al het geld naartoe gaat, blijf je eindeloos rekenen met spreadsheets of vraag je je af waarom de winst toch kleiner blijkt te zijn dan verwacht? Dan kan het voeren van een analytische boekhouding je waarschijnlijk helpen. Een analytische boekhouding is het hulpmiddel bij...

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Kosten besparen door je boekhouding te automatiseren

Werk je nog steeds met talloze spreadsheets en een verouderd boekhoudprogramma? Geef je nog je facturen in een doos aan je boekhouder en heb je daardoor nooit een actueel inzicht in je financiële gegevens? Dan is dit artikel iets voor jou. Veel ondernemers zien hun boekhouding als een noodzakelijk...

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Digitalisatie het einde van de kmo-boekhouder?

Manueel werk digitaliseren Digitale systemen bieden kmo's de dag van vandaag de mogelijkheid om boekhoudkundige taken te automatiseren. Daarbij komt dat dit voor de kmo veelal stukken goedkoper is, waardoor heel wat werk van de boekhouder dreigt te verdwijnen. Maar betekent dit daarom dat het...

nieuws

Laatste updates.