Verbeteringen voor abonnementenbeheer

20 okt 2023 | Updates

We hebben een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht aan de module Abonnementenbeheer van Exact Online.

Abonnementen onderhouden

Wanneer je voorheen alle factuurregels verwijderde uit een samengevoegde factuur voor hetzelfde abonnement, werd het veld Gefactureerd tot en met niet gereset. Nu krijg je een pop-up venster te zien met de vraag tot welke periode je deze wilt resetten. Zo kun je het abonnement opnieuw factureren. Lees meer over abonnementen aanmaken en bewerken voor producten en diensten.

Rapport abonnement opzegging

In het rapport Abonnement opzegging kun je nu filteren op opgezegde abonnementen voor de geselecteerde periode. Lees meer over abonnementsoverzichten.

Financiële cockpit

De Financiële cockpit is uitgebreid met informatie over automatisch aangemaakte en verstuurde facturen.

Ga naar Cockpits > Financiële Cockpit en klik op de widget To do. Klik op het tabblad Automatisch verwerkt. We hebben de volgende velden toegevoegd:

  • Automatisch gegenereerde abonnementsfacturen.
  • Automatisch verzonden abonnementsfacturen.

Klik op een veld om de bijbehorende facturen te zien. Deze velden zijn alleen zichtbaar als je de instellingen Automatisch genereren van facturen toestaan en/of Automatisch verzenden van facturen toestaan hebt ingeschakeld in je administratie-instellingen. Lees meer over het factureringsproces van je abonnementsfacturen.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.