Verkoopprijzen gemakkelijk onderhouden door CSV-bestanden te importeren en exporteren in Exact Online

05 mrt 2022 | Updates

Exact Online ondersteunt nu het importeren en exporteren van meerdere verkoopprijzen tegelijk door middel van een CSV-bestand. Met behulp van deze import/export-functie kun je gemakkelijk de verkoopprijzen van je artikelen bijhouden.

Verkoopprijzen exporteren

  1. Ga naar Administratienaam > Import/Export en klik in de sectie Methode op CSV/Excel.
  2. Ga in de sectie Verkoop naar Verkoopprijzen en klik op Exporteren.
  3. Vul de benodigde informatie in om te zoeken naar de artikelen waarvan je de prijzen wilt exporteren en klik vervolgens op Exporteren.

Verkoopprijzen importeren

  1. Ga naar Administratienaam > Import/Export en klik in de sectie Methode op CSV/Excel.
  2. Klik in de sectie Verkoop op Schema om te zien welke gegevens je nodig hebt voor het importeren. Volg de instructies op het scherm om het bestand te uploaden en je gegevens te importeren.

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.