Verwijderd: Kosten in het memoriaalboek bekijken met behulp van verschillende projectoverzichten

24 nov 2022 | Updates

We hebben eerder een functie uitgebracht waarmee je de kosten kon zien die op een project waren geboekt via memoriaalboekingen op de pagina Project en gerelateerde projectoverzichten. Na zorgvuldig overwegen hebben we besloten dat we niet tevreden zijn met deze functie. Daarom verwijderen we deze functie en zullen we deze herontwerpen en op een later tijdstip opnieuw uitbrengen.

We staan voor software en diensten van de hoogste kwaliteit. Vandaar dat we dit besluit hebben genomen.

Bekijk de onderstaande pagina’s voor meer informatie:

Over Tomfin

Als Exact Online partner zorgen we voor een optimale integratie vanExact Online binnen je bedrijf, zodat ze perfect aansluiten jouw bedrijfsbehoeften. Dankzij onze opleidingen bereik je een maximale ROI op je softwarekost. Daarnaast heb je bij ons steeds een vast aanspreekpunt die jouw dossier kent. Van administratieve efficiëntie tot groei en innovatie met nieuwe technologieën, we begeleiden je van a tot z bij het digitaliseren van jouw bedrijf.

Meer lezen

Ontdek de mogelijkheden

Klaar om de volgende stap te zetten naar digitale efficiëntie? Laten we praten! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jouw bedrijf.